Луда работа.
Започнах на майтап с MILF, уж за финал пуснах FILF, а сега пък се закачам с TILF.
Не, не идва от teacher (учител), въпреки че напоследък са се навъдили такива учителки, че не бих имал нищо против и тази абревиатура. Тук иде реч за teenager и по-точно за нежната част на думата.

Преди да продължа с моралното си падение, искам да поздравя всички "колеги" и "колежки" с това тематично произведение.

Така, поздравени сме!
Второто важно уточнение са текстовете в Наказателния кодекс.

Чл. 149. (Изм., ДВ, бр. 89 от 1986 г.)
(1) (Изм., ДВ, бр. 107 от 1996 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години.

Забравете за този таргет!!!

Какво се случва след 14 г.?

Чл. 151.(2) Който се съвкупли с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Важно е да се знае, че по смисъла на българското законодателство деца са гражданите, ненавършили 18 години!
Знам, че цели кохорти 16-17 годишни се тресат като за последно, но така казва Законът. Казва още, че до навършване на 14 г. са малолетни, 14-18 г. са непълнолетни, а след навършване на 18 г. са пълнолетни.

Чужда материя ми е правото, но когато говорим за TILFове и TILFомания, трябва внимателно да се гледа всяка буква на закона, както и всеки документ за самоличност. Знам, че не е част от форплея, но в противен случай ви грози опасността да се обяснявате на едни хора, а те да ви пратят при едни други хора, където обясненията ще са излишни... 

Бррр, много зловещо стана, а уж ще си говорим за любоффф.
Разбира се, че в нашия случай става въпрос за агънца, напъпили до скромните 18 и нагоре, чиято наставка в годините е все още "teen". Бегло ще споменем и любопитните им по-малки другарчета, но само и единствено с образователна цел. Също така съм длъжен да уточня, че на каквато и възраст да са, жените са си жени - красиви, игриви, обичани, мразени... от невръстни TILFчета, през нахакани MILFчета, та чак до грохнали GILFчета - без тях не може! Обичаме ви всякакви, особено в първата трета на житейския ви път! Обичайте ни и вие, и се забавлявайте с всичко, включително и с неврастенните ми опити за остроумничене.

Важно е да се знае, че едно е да си на 16-17 години, а съвсем друго да си на две-три дузини. В единия случай обследваш анатомията на съученичките си (или отличничките от по-долните класове) без особени последици, докато в другия носиш наказателна отговорност.

Тъй като вече усещам погнусените и омерзени физиономии на татковците с отрочета от женски пол, попадащи в таргета на настоящето писание, бързам да ги успокоя:
 - уважаеми, не забравяйте, че дъщерите ви имат нужда от секс и им харесва да го правят
 - радвайте се, ако споделят с вас, защото това значи, че ви имат доверие
 - надявайте се, че са обичани и желани, защото обратното ще ги комплексира и направи нещастни
 - никога не забравяйте, че "агнешкото", "изядено" лично от вас, също е било нечия дъщеря.

Егати обясненията!
Цяла страница, а още не съм започнал...


Както вече споменах, само и единствено с образователна цел е редно да започнем със седмокласниците (над 14 години). За съжаление (или не), информационната буря от последните петилетки не остави нито едно бяло петно и достъпът до всякакъв вид медия (вкл. с порнографско съдържание) е като да си бръкнеш в носа. Лесно е да се досетим, че когато си на 14 основното занимание е именно бъркането в носа...:-), т.е. гледат, попиват и активно търсят всякакви зрелища, свързани с обяснението за птичките и пчеличките... И ги намират.
Веднъж разкрили ВТО (Великата Тайна на Онождането), ваклите агънца се юрват по тучните зелени поляни на удоволствието. Някои вяло си поскубнат тревица, а други зобат всичко, що е поникнало. Има и трети, които с пълни шепи загребват от Майката земя, но те ще са обект на следващите възрастови групи.
Глупаво и сеирджийско е просто да наблюдаваме явлението и с крив пръст да сочим "провинените". Все си мисля, че в зависимост от житейската ни позиция (партньор, приятел, родител), сме длъжни да обясним и насърчим "тревопасното" в екзистенциалните му и сексуални търсения. Познание пред страдание.

Тик-так, тик-так... и малките вече не са толкова малки. На 16-17 години започват най-вълнуващите времена за младото и напращяло "чифтокопитно". Лагери, купони, палатки и кондоми... Под път, над път, в тоалетни и детски стаи кокетни - дивото зове! За тази възраст се казва, че 16-ките са новите 18-ки (подслушан разговор в училищна тоалетна). Веднъж изпуснат, Джини ъф дъ ботъл полита и безпрепятствено преминава през съзнанието на потърпевшите. А то, милото, само чака таз благина, за да се развихри.
Разбира се, има много нюанси във възрастта, начина и атмосферата, в която се случват всички тези неща, но те се случват. И тук е много важно родителите да са в подкрепа на подопечните си, а не в опозиция. Не можете да спрете тиктакането и както казах в началото, надявайте се, че са обичани и желани, защото обратното ще ги комплексира и направи нещастни. И пак всичко ще е на вашата глава.

Оффф, омръзна ми да говоря като настойник, само защото още съм на абзаца "по-малки от осемнадесет"!
Детството си отиде - да живее младостта!
Тук вече се чувствам спокоен, ненаказуем и в свои води. 18-те са вече навършени, а "сукалчетата" отдавна блеят в тоналността на реалния живот. Преобладаващата част се нанасят в Голямата кошара, наречена Студентски град, където истински усещат вкуса на Онази работа, т.е. студентския живот.

Сега ще направя невръстен опит да класифицирам TILFките, за да внесем яснота и да улесним пенетрацията (пардон, проникването) сред тази мила група от популацията ни.


Отличничката.


Това е доживот. Така се раждат, така си и отиват...:-)
Винаги първа, винаги най-отпред! При тези TILFки "поражение" е забранена дума, "триумф" е ежедневие. Способни са да инвестират огромно количество време и усилия, за да грабнат трофея с жълтия цвят... а той понякога не е медал, а книжка. Жълта.

Но, да се върнем на темата - как да се държим с тези първи дами?
Ако искате да си уловите отличничка, трябва да блеснете! За да блеснете, трябва да сте лъскав. За да сте лъскав, трябва да се стараете - знания, умения, финанси... Абе, неблагодарна работа.
Честно казано, аз не бих се забъркал с такава. Трябва да е нещо изключително привлекателно, за да си позволите инвестицията. Подобна "връзка" граничи с торба компромиси от ваша страна, освен ако не обичате играта "Господари и роби". Вярно е, че да подчиниш, или да бъдеш подчинен носи известен сексуален стимул, но цената при тази популация TILF е твърде висока. Може би единствения правилен съвет в случая е на унгарски:
"Е*еш - Бегаш"...:-)


Бунтарката.

Това е любимата ми група. Тук винаги мирише на нещо ново, различно, алтернативно. Очаквайте изненади, промени, динамика. Остро или хронично, "разболяването" от такава TILFска болест е търсена благина. При по-моногамните господа може да остане и доживот. 
Госпожиците бунтарки не са лесни за хващане. Уменията ви на ловец ще бъдат подложени на сериозен тест, но разочарованието от евентуален неуспех може само да потвърди максимата "Това, което не ме убива, ме прави по-силен". Падаш, ставаш, пънеш се... е, може и да не успеете, но пък такива офанзиви се помнят цял живот.
Ето един трик - бъдете различни и вие. Излезте от стандартите на идиотизираното ни Битие и се научете на самодостатъчност. Какво е това ли - попитайте Google...
Кифлата.

Кифлите са много и различни - на вкус, цвят, пълнеж, цена и т.н., но за всички е характерно едно общо правило - направени са от евтино брашно и с кофти продукти. Наистина, сред тях има и по някой изискан и вкусен кроасан, но той също е вид кифла.
Какво най-често се хапва за закуска?
Познахте - кифли!
По-младите господа ги употребяват по-често, защото са по-леснодостъпни. Съотношението цена-качество е приемливо, а и говорим за мейнстрийма - масата.
С възрастта нарастват и изискванията към "храната", като предпочитанията са към натурални, чисти и качествени продукти. Е, дори и най-изтънчените джентълмени понякога имат нужда от fast food, и тогава посягат към купа с кифлите...
Как да се сдобием с кифла?
Ами, те са навсякъде - просто протегнете ръка и си вземете.
Не се получава ли?
Значи имате сериозен проблем...


Лузърката.

Лузърите винаги са били продукт на себе си.
Какво изречение, а?
Криво, ама вярно...
Никой не се ражда лузър. Лузър се става!
Далеч съм от идеята да изпадам в психологически размисли и страсти, и да се ровичкам в корените на обърканата човешка душевност. За това си има хора, пътища и педофили.
Та, лузърката е особена порода. Нерядко е провалила се отличничка, изперкала бунтарка, или опитала се да си прелее синя кръв кифла. Може да бъде и някоя рядка и неописана от TILFоманите персона, но общото между всички лузърки е липсата на самочувствие. Това ги прави несигурни и често от тях излизат от най-мощните социопати до безнадеждните депресари. Преживяват трудно и най-малките несгоди, а любовните разочарования ги изваждат от строя за мнооого дълго време.
Човечността и доброто възпитание в тези случаи крещи с пълен глас - на такива TILFки трябва да се помага! Ако не се чувствате способен на такова отношение или просто не сте такъв човек, по-добре не се занимавайте. Само ще усложните нещата, а това вече е гадно.


Обичайте се, консумирайте се и намерете най-подходящия обект на първосигналните си пориви!
Общувайте, демонстрирайте и споделете и най-ретроградния кьорфишек с евентуалните си партньори!
Каквото и да правите обаче, не забравяйте, че сме хора и е редно да се държим като такива.П.П.
Както в MILF, така и тук, искам да уточня нещо важно.
Тези ми писания са изцяло плод на развинтена фантазия, нездрав разум и творческа дебилност. В никакъв случай не бих искал да обидя, нараня или фрустрирам както уважаемите дами, така и изисканите им кавалери. Приемете епистолярните ми напъни като безобидни новогодишни дарове, небрежно търкулнали се под елхата на желанията...


12.2012