Когато едно начинание достигне до цифрата 50 (петдесет), обикновено му честват юбилей.
Когато Хипертуршия достигне петдесетия си брой, авторът остро го домързява и вместо да напише нови мат'ряли, решава да направи "BEST OF" от наличните.
Истината е, че през годините казах толкова много за себе си и начина си на мислене, че реших повече да не ви занимавам.
Временно... 
Не се сещам за нещо некоментирано... поне от важните мръвки. Ако се сетя, няма да ви го спестя, но засега ще наблегна на маршрутите и чат-пат на някой пресен "зеленчук", с който ме срещне Съдбата.
Като казах "зеленчук", искам да благодаря на всички, дали ми повод да си поговорим и кръстосаме мислите. Повече от 50 са хората, с които обмених емоции и информация на страниците на Туршията! Във всеки от тях съм забелязал нещо, за да го помоля да материализираме срещата си. Поне още толкова са тези, които не успях да "хвана на тясно" - не всеки се чувства комфортно на показ.

Важното е, че заедно порастнахме.
В различни посоки, разбира се, но в това е чара на начинанието.
Всичко започна преди седем години от медицинския лайф-стайл проект Хипертония.com, за да се трансформира на принципа "от всеки дефект - ефект" в настоящата Хипертуршия.
С хората разговарям, за да покажа добрите им страни на останалите, а есетата пиша, за да има какво да чете синът ми, когато порастне, а мен ме няма. Дали се справям или не, няма значение... значение има, че опитвам.

Бъдете здрави и добри!


1.2016