Предполагам, че много от вас не са гледали този клип на Джъстин и Анди Самбърг. Част е от един триптих, който нежно гали чувството за хумор и налага поне три нови бисера от "кухнята" на запознатите.

Motherlover вече го коментирахме в MILF.
Dick in a box ще е тема на настоящата мисловна полюция.
3-Way търпеливо ще изчака някой следващ брой на Туршията...

Този път ще си говорим за пениси.
Ще ги:
 - наречем с всички възможни имена
 - ще ги разгледаме отвътре и отвън
 - ще ги подържим в ръка
 - ще ги размятаме под носовете на пуританите
 - после ще си ги приберем

Целта - информираност.

Причината - дезинформираност.

Очакван резултат - мисловни каламбури с неочакван край.

Който има крава, пие мляко.
Който има X&Y хромозоми, има пенис. Изключения винаги има, но това е общото правило.
През милионите години Еволюция, бозайниците (вкл. човекът) са развили този орган в най-различни форми, размери и цветове, но винаги основната му функция е била продължаването на рода, т.е. секс. Да, има още една жизнено важна задача (уриниране), но тя не е предмет на този разговор.
Ако го извадим от устата... пардон, от контекста на основното му предназначение, пенисът логично е навлязъл дълбоко в аналите на социума. Бит, култура, поведение, начин на мислене - наместил се е във всяко кътче на перверзното ни подсъзнание и в зависимост от епохата, току изскача и притеснява "трезвомислещите".

К*р, х*й, чеп, чвор, п*шка, патка, кавал, дудук, паламарка, пишур, салам, колбас, шпек, змей, меч, сабя, шпага, еднооката боа, чучур, питон, удушвача, неуморния, паспорт, маркуч, джойстик, любовен жезъл, кересте, бахур, дедовия, гега, шнур, губерка, клюн, паток, шнорхел, балумба, кожарец, кьор кефал, пърлявия, бата, торпедо, чичо Пишо, онази работа, фалос, принцеса Анастасия, вълшебната пръчка, Янко, Гошо, Кънчо... Американците стигат още по-далеч и имат цели 174 начина да кажат заветната дума! В мъжкото съзнание е едва ли не оста, около която се върти планетата, а в женското - удобна закачалка за временно загърбване на недостатъчности.
Стотици имена за един обикновен Муньо, направен от пещеристи тела, малко кожа, съединителна тъкан, уретра и купчина съдове и нерви. Много шум за нищо! Но зад "нищото" се крие цяла Вселена от комплекси...

По-просто устроените животини го ползват изцяло по предназначение - пикат, свършват и бегат. Който го може - продължава рода, който не може - Подборът го мята зад борда. Няма фетиши, депресии, корекции и пластики... За ърбън култура да не говорим.
Хората обаче, нали сме топа на попа, т.е. дъ бест ъф дъ рест, сме готови да играем и руска рулетка, когато става въпрос за гениталии. Особено мъжете.

Стигнахме и до мъжете. Те ще са първия отбор в настоящата викторина.
Какво е викторина ли?
Забавна състезателна игра на въпроси и отговори от определена област. В случая тази област се нарича Кънчо (името стана известно покрай изключително неудачна като визия кампания на Столична РИОКОЗ).
Кънчо е достоен завършек на двамата свидетели (testis, от латински - свидетел) и е изключително чувствителен. И буквално, и преносно.
А си го пипнал, а се е надигнал.
А го погледнеш, а се е спихнал...
Ако пък го посочиш с пръст, може и навътре да се прибере!
Деликатна работа. И като всяка деликатна работа, ако с нея се занимава неподготвен кадър, нещата директно отиват по дяволите. Сега се замислете каква част от мъжката ни популация има адекватна подготовка за тези работи?
Точно колкото женската - почти никаква!
И до какво води това?
До девиации, пардон - изкривявания.
А до какво водят девиациите (особено сексуалните)?
До комплекси!
Точно така. Това Люлин, Младост, Обеля, Надежда - ряпа да ядат! Такива китни комплекси се заформят в главата маскулинова по отношение на Кънчо, че от хилядолетия го дискредитират пред обществото и го карат да се държи неадекватно и дори агресивно. А колко по-лесно щеше да бъде, ако за тези неща се говореше открито, липсваха типичните еснафски "малки тайни" и самочувствието на индивида пред дамите не се градеше от размера на Кънчо, а от цялостното представяне.

Казах викторина, а пак зафилософствах... Ето правилата:
 - помолих четирима познати (с гарантирана анонимност) да ми отговорят на няколко въпроса
 - подбрах ги по предварителна информация за техния Кънчо, набавена от партньорите им (думата "партньор" няма женски род)
 - предварително бяха запознати с целта на настоящото писание и бяха максимално обективни
 - обективността им се потвърди допълнително от някои съвпадения с казаното от партньорите им :-)
 - обобщих резултатите и ви ги поднасям без никакви корекции.
Интересуват ли се мъжете от размера на Кънчо?

Разбира се!

Интересуват ли се от формата?

В по-малка степен, но предпочитанията са към прав, цилиндричен и с по-едра глава.

Може ли да ви комплексира атипична форма - коничен, тънък, сплескан, крив, с къс френулум...

Всичко, което е нетипично и встрани от нормата е потенциален източник на комплекси.

Колко дълъг (в сантиметри) би трябвало да е идеалният Кънчо?

Около 18-20 сантиметра.

А колко дълъг е вашия?

14-16-16-18.

Задоволявате ли сексуалните си партньори?

Като цяло - да.

Бихте ли си удължили Кънчо?

Ако имаше сигурен, безопасен и достъпен начин - да.

Имали ли сте някога комплекси, че не ви е достатъчно голям?

В пубертета, вследствие гледането на порно и сравнението, което не е в наша полза...

Оставихте ли тези комплекси в миналото, или ви преследват и в настоящето?

Комплексите са преодолени, но фактите винаги те карат да се стараеш повече.

Кое бихте избрали - голям Кънчо и бърза еякулация, или по-малък Кънчо и бавна еякулация?

Голям.

Важно ли е за вас жената да получи оргазъм и каква е ролята на размера в този случай?

Изключително важно - това е критерий за добре свършена работа. Независимо от размера, липсата на оргазъм (особено ако хронифицира) е сериозен проблем и може да доведе от прекъсване на връзката, до комплекси и при двата пола.


Кратко, но ясно - за мъжете размерът има значение. Голямо!
Почти същите въпроси зададох и на партньорите на четиримата господа. Тъй като познавам дамите, смятам, че те също бяха достатъчно искрени. Ето тяхната версия.

Интересувате ли се от размера на Кънчо?

Разбира се! Не, че това е най-важното, особено ако говорим за сериозна връзка, но е от съществено значение. Единствено го компенсира голямото старание...

Интересувате ли се от формата?

Особено добри са цилиндричните, с голяма глава. По-красиви са и носят повече удоволствие.

Може ли да ви озадачи атипична форма - коничен, тънък, сплескан, крив, с къс френулум...

Стига да го използва по предназначение и успешно, няма проблем. Все пак няма да го водим на изложба...

Колко дълъг (в сантиметри) би трябвало да е идеалният Кънчо?

Около 18 сантиметра (единият отговор беше 20), като по-важна е дебелината.

Т.е. дебелината е с предимство пред дължината?

Разбира се!

Ако е 22 см и е тънък, си е наказание - повече ще наподобява лапароскопия, а не секс. Всъщност, фи-то е много по-значим критерий и не знам защо никой не го мери. И анатомично погледнато - по време на секс влагалището се отпуска и факта колко плътно влиза въпросният Къчно е много по-съществен. Нали трябва да стимулираме онази точка G, а това с дължина не става. Просто мъжете наблягате на грешния критерий.

А колко дълъг е на партньора ви?

13-14-14-18.

Хм, сигурни ли сте, че това са същите мъже...?

(Смях)...

Задоволяват ли ви партньорите ви?

Като цяло - да.

Бихте ли предпочели по-дълъг Кънчо?

Настоящото положение ни устройва, но за статистиката е редно да се знаят и две, и двеста... И не забравяйте дебелината!

Мислите ли, че партньорът ви би се комплексирал, ако му кажете, че му е малък?

Разбира се - мъжете сте много чувствителни на тази тема, дори и да имате нормален размер. Другите чести комплекси са бързото свършване и гъненето...

Имате ли опит с подобни комплексари?

Имах гадже - един известен ТВ водещ. Беше му към 12 см и по време на секс постоянно ме караше да му казвам колко му е голям и твърд, както и колко е добър в леглото. Това говорене някак го възбуждаше, но беше супер неестествено.
Мекият Кънчо също не е оферта. Постоянно се гъне и се измъква в най-неподходящите моменти. Мъжът усеща, че това не е ОК и се смарангясва...

Кое бихте избрали - голям Кънчо и бърза еякулация, или по-малък Кънчо и бавна еякулация?

Нормален, дебел + бавна... :-)
То си има баланс - когато сте тийн, свършвате бързо, но пък сте постоянно твърди. С възрастта поомеквате, но пък свършвате доста по-бавно.

Важно ли е за вас жената да получи оргазъм и каква е ролята на размера в този случай?

Публична тайна е, че малко жени свършват по време на секс. Много по-често им се отдава под душа или насаме с късното порно. Хубаво е да свършиш благодарение усилията на партньора, но не е най-важното нещо на света... Разбира се, най-добре е така да се опознаете и синхронизирате, че да започнете да свършвате заедно.

Интересно, с изключение на свършването и дебелината, няма големи разминавания между половете. Може би, защото са двойки и се познават. Или пък не ми е достатъчно репрезентативно проучването. А и не съм социолог - тук информацията е по-скоро за лична употреба.
Понеже се споменаха видовете оргазми при жените, намерих един интересен източник, който ги описва. Четете, драги, четете - никога не е излишно да си информиран.

Ето и скромното ми мнение за предимствата и недостатъците на големия и малкия Кънчо. Уточнявам, че тук не влизат крайностите от типа много малък (под 10 см) и много голям (над 22 см). Под "голям" визирам размери 18-19-20 см, а под "малък" 12-13-14 см. Очевидно интервалът 15-18 попада в "Златната среда" и за тази популация е ясно, че се справят в норма. Сантиметрите винаги могат да варират, защото и за народен представител е ясно, че може да има разминавания в начина на мерене, продължителността на акта (след 1/2 - 1 час актуване, стойностите могат значително да се променят, поради лек оток на Кънчо).

Голям Кънчо, ПРЕДИМСТВА:
 - добро самочувствие за притежателя
 - по-голяма вероятност за обемно задоволяване на партньора
 - партньорът има какво да разказва на приятелките си
 - удобен за закачане на хавлия, панталон и други неща
 - винаги може да запуши устата на приказлива дама
 

Голям Кънчо, НЕДОСТАТЪЦИ:
 - болка за партньора
 - почти е невъзможен изненадващия секс (болка ако липсва лубрикация)
 - почти е невъзможен по-груб и див секс (опасност от набиване на кол)
 - почти 100% отказ от анален секс
 - често протриване
 - презареждането в някои случаи става по-бавно (или въобще не се получава)
 - мъжете с голям Кънчо често са по-мързеливи и не се стараят
 - при ерекция на летище може да се наложи проверка за експлозиви...


Малък Кънчо, ПРЕДИМСТВА:
 - особено старание от страна на мъжа - буквално е навсякъде
 - шансът да се гъне е по-малък
 - презарежда бързо и по няколко пъти
 - удобен и за анален секс
 - може да влезе в употреба бързо дори и при липса на лубрикант
 - при неочаквана ерекция не води до панталонен дискомфорт

Малък Кънчо, НЕДОСТАТЪЦИ:
 - опасност от комплексарски изпълнения
 - опасност от клюкарене (от страна на партньора) в стил " На този му е малък"
 - вероятност за повторение на ситуацията от един виц - при задаване на въпроса "Скъпа, свърши ли", да получите отговор "Ама ти вътре ли си"?

Ето и един обективен "инструмент", чрез който можете смело да проверите къде са ТЕ, къде сме НИЕ. Очевидно поне по този показател в България мъжете могат да са с високо самочувствие. Ръка за ръка с италианци и французи, спокойно можем да покажем среден пръст на гърци, турци, руснаци и хамериканци... По този повод към викторината можех да добавя и въпроса "Какво предпочитате - малък и богат, или голям и беден"?
Интересно какви ли щяха да са отговорите...

За протокола, мъжът с най-голям пенис в света се казва Джона Фалкон, 41 годишен. Държи рекорда от 1999г. Мерките му са  23 см в нормално състояние и 34,29 см в еректирало. Как ли се чувстват жените, с които си ляга...

Какво казва медицината по въпроса?
Казва, че всичко над 15 см е излишно!
Защо ли?
Защото влагалището на жената е със средна дължина точно толкова - 15 см.
Затова трезвомислещите дами предпочитат дебелината пред дължината. Приказките, че всичко, което оставало, когато жената го хване с две ръце се казвало "Машшалах", си остават за масата, на по две ракии. Защото "Машшалах"-ът може да ви дойде в повече. Но как да го проумеем това мъжете - нали не блъскат по нашата маточна шийка...
А понеже не го проумяваме и сме видни комплексари, ето един по темата:
Бившият на Цеца я среща с новото ѝ гадже. Решил да се заяде и попитал младежа:
 - Е, как е с втората употреба?
 - А, втора беше само докъм 7-8 см, оттам нататък се оказа девствена... :-)

Нямам за цел да ставам адвокат на мъжете с малки Кънчовци, нито пък да пиша оди за надарените. Личното ми мнение е, че ако не знаеш как да изиграеш ролята си във филма, наречен "Мъжът и жената интимно" и с най-големия и твърд шпек да си надарен, пак можеш да се омажеш като за Световно. Ако искате да не излизате от устите на жените и престоя ви там да е с положителен знак, заложете на форплея! Атмосфера, визия, приказки, добро настроение - това има ли го, половината ви работа е свършена. Следва просто да се държите естествено и да се постараете да нацелите любимите ѝ пози. Ако използвате адекватно всичките си налични крайници, придатъци и обонятелно-дъвкателни остатъци, доброто впечатление, което ще оставите ви е в кърпа вързано!
А Кънчо?
Кънчо е просто перото, с което имате възможността да напишете Carpe diem.


01.2013